Deep Tissue massage

Het is erg bevorderlijk voor je gezondheid om deze massage te ondergaan. Deep-tissue massage is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Door middel van langzame, diepe massagetechnieken met veel aandacht voor de spieren. Hierdoor wordt de ‘energiestroom’ verbeterd. Zo vloeit alle stress en spanning weg uit de spieren en kunnen deze weer op “lengte” komen zoals ze dat noemen.

De deep-tissue massage is vooral geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in lichaam en geest. Omdat de methode veel aandacht op bepaalde gebieden legt, kan je lichaam tijdens en na de massage soms wat pijn doen.

Wanneer je spieren verkrampt zijn, is de circulatie van zuurstof en bloed plaatselijk geblokkeerd. Een deep-tissue massage helpt die blokkade op te heffen. Ook kan er een plaatselijk of algehele “Spierpijn” gevoel worden ervaren. Dit is een geheel natuurlijke reactie. Als je een kwalitatief goede massage hebt gehad, voel je je na twee dagen een stuk beter. Wij adviseren wel om na de behandelingen veel en voldoende water te drinken op kamer temperatuur. Ook kan een koude douche nemen kan u helpen om alles te versnellen. Grootste voordeel van de koude douche is dat het bindweefsel meedoet en dus je huid strakker maakt.

60 minuten€ 58,00 (meest gekozen)

Langer? ook dat is mogelijk, prijzen zijn op aanvraag.