Stoelmassage 30 minuten

Stoelmassage is een effectief en doeltreffend middel om uzelf vitaal te houden. Stoelmassage is gebaseerd op acupressuur. Deze massagevorm is vooral ontwikkeld ter preventie. Klachten zoals hoofdpijn, stijve schouders, rugklachten of overbelaste nekspieren pakken we vakkundig aan. In een vroeg stadium kan het de neerwaartse spiraal van verminderde doorbloeding doorbreken en klachten zoals RSI voor zijn. Algeheel voorkomt het grootschalig ziekteverzuim, kosten en ongemak. Onze vaste klanten profiteren al jaren van de positieve effecten van een stoelmassage op regelmatige basis.


De stoelmassage kan zowel bij u thuis, of ook op uw werkplek worden ingezet om uzelf, collega’s een goed gevoel mee te geven.
Wij brengen u graag meer ontspanning en plezier. Door u kleren aan te kunnen houden en dat het relatief weinig tijd in beslag neemt, krijgen wij vaak de terugkoppeling dat deze behandeling als zeer laag drempelig, effectief en positief te worden ervaren.

30 minuten € 28,00

Stoelmassage voor groepen of bedrijven is mogelijk op aanvraag. Neem hiervoor contact op met Sander Heidemans via onze contactpagina of via welbekende mobiele nummer  0615539324.